Meniu
Cos cumparaturi

Pelerina de lucru pt prescolari Jovi

Jovi, brand cu peste 75 de ani de experienta, lider mondial in sectorul articolelor de creatie si coloriaj, prezent in peste 80 de tari. Jovi este un brand de traditie, a carui pasiune pentru educatia copiilor s-a manifestat inca din anul 1942.
Numele "Jovi" a rezultat apoi prin alaturarea primelor doua litere ale prenumelor celor doi prieteni, care au decis sa isi uneasca fortele: JO si VI.
Brand-ul este astazi unul sonor, cunoscut atat in tarile europene, cat si in tarile din America de Sud si Nord. In anul 1942, compania Jovi a fost mutata din mansarda familiei, in primul sau sediu din Barcelona, incluzand fabrica, laboratoarele si birourile.
Acolo, Jose si Vicente parasesc procesul tradi?ional de fabricatie si inventeaza o masina proprie, pentru a accelerarea proceselor de productie.
Jose Salvador dezvoltat o metoda avansata de fabricare si a inovat procesul de productie, in timp ce Vicente Tejedo si-a explorat abilita?ile de vanzari si de afaceri, rezultatul fiind astazi un brand de suscces.
Peste 90% dintre articolele Jovi sunt produse in fabricile Jovi din Spania, unde se pune un accent maxim pe controlul calitatii produselor in procesul fabricatiei.
Toate produsele Jovi ajuta copiii sa isi dezvolte creativitatea si totodata sa consolideze cunostintele despre cifre si litere, despre animale sau despre plante, Jovi fiind aliatul de nadejde, in dezvoltarea creativitatii copilului tau!
Pelerina de lucru pt prescolari Jovi - utilizat pentru protectia hainelor de vopsea si apa. Observatii: rezistenta la apa.
Caracteristici generale
TipPelerina protectie pictura
ColectieJovi
CuloareAlbastru, Galben
UtilizareProtectia hainelor de vopsea si apa
Informatii suplimentare
OfertePromotii
RecomandatPrescoalari
ObservatiiRezistenta la apa

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha