Meniu
Cos cumparaturi

Tempera decorativa-suprafete multiple argintiu 250 ml/sticla Jovidecor Acryl

Jovi, brand cu peste 75 de ani de experienta, lider mondial in sectorul articolelor de creatie si coloriaj, prezent in peste 80 de tari. Jovi este un brand de traditie, a carui pasiune pentru educatia copiilor s-a manifestat inca din anul 1942.
Numele "Jovi" a rezultat apoi prin alaturarea primelor doua litere ale prenumelor celor doi prieteni, care au decis sa isi uneasca fortele: JO si VI.
Brand-ul este astazi unul sonor, cunoscut atat in tarile europene, cat si in tarile din America de Sud si Nord. In anul 1942, compania Jovi a fost mutata din mansarda familiei, in primul sau sediu din Barcelona, incluzand fabrica, laboratoarele si birourile.
Acolo, Jose si Vicente parasesc procesul tradi?ional de fabricatie si inventeaza o masina proprie, pentru a accelerarea proceselor de productie.
Jose Salvador dezvoltat o metoda avansata de fabricare si a inovat procesul de productie, in timp ce Vicente Tejedo si-a explorat abilita?ile de vanzari si de afaceri, rezultatul fiind astazi un brand de suscces.
Peste 90% dintre articolele Jovi sunt produse in fabricile Jovi din Spania, unde se pune un accent maxim pe controlul calitatii produselor in procesul fabricatiei.
Toate produsele Jovi ajuta copiii sa isi dezvolte creativitatea si totodata sa consolideze cunostintele despre cifre si litere, despre animale sau despre plante, Jovi fiind aliatul de nadejde, in dezvoltarea creativitatii copilului tau!
Tempera decorativa-suprafete multiple argintiu 250 ml/sticla Jovi - culoare argintiu, cantitate 250 ml. Observatii: aplicare pe suprafete multiple. Produsul dezvolta: simtul estetic, dexteritate, imaginatie, abilitati artistice, coordonare ochi mana, miscari fine, rabdare.
Caracteristici generale
TipTempera decorativa, Tempera
ColectieJovi
CuloareArgintiu
Cantitate250 ml
Tip setMonocolor
Culori / Set1
Informatii suplimentare
OfertePromotii
RecomandatActivitati scoala
ObservatiiAplicare pe suprafete multiple
Produsul dezvoltaSimtul estetic, Dexteritate, Imaginatie, Abilitati artistice, Coordonare ochi mana, Miscari fine, Rabdare

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha